Konsultime

Sherbimet e konsultimit si ofrues - pavarur

Konsulentet e biznesit jane te certifikuar nga organizata te njohura internacionale si ISACA, BVQI dhe (ISC)2, ndersa konsulentet teknike kane certifikata te nivelit te larte nga Microsoft, IBM, HP, Cisco, Check Point dhe ofrues te tjere.