Kompanite Industriale

Per te mbajtur aftesine e tyre konkuruese dhe produktivitetin, shume kompani industriale jane fokusuar ne permiresimin e proceseve te biznesit dhe po kthehen te teknologjia IT, e cila formon bazat teknologjike per ndryshim eficent. Rezultati- zmadhon bashhkepunimin e brendshem dhe te jashtem, kohe e shpejte drejt tregut fale proceseve te shumta eficiente dhe akses ne informacionin real-time. Me kapacitetin real-tim, kompanite industriale mund te zgjerojne transparencen e tyre permes kompanise, I ben me te informuara vendimet e biznesit, pergjigje me e shpejte ndaj ndryshimve te mjedisit te biznesit dhe drejtim me i mire i nevojave te klientit.

S&T eshte lideri i konsulimit ne IT dhe integrues sistemi ne sektorin e industrise i cili manaxhon dhe rrit rezultatet e biznesit te klientit. Ne kombinojme eksperiencen e industrise dhe depertim me teknologji te zgjeruar per te ndihmuar zhvillimin e klienteve tane, novator te shpejte produktesh dhe manaxhon asetet efektivisht. Ne kemi krijuar zgjidhje te pershtatshme per kompanite industriale ndertuar ne portofolin tone si aplikime standarteve te klasit te pare dhe konsultimi yne, zhvillimi i zgjidhjeve, implementim dhe manaxhim dhe eksepertiza e procesit te biznesit.

S&T ofron:

- Konsultim per kompanite per proceset e gjera si baza per aftesine konkuruese
- Konsultim dhe mbeshtetje per proceset e rrjetit te biznesit.
- Aplikime te provuara, process biznesi, infrastrukture dhe transformim i sherbimeve IT

Nepermjet aftesive tona te gjera te shperndarjes ne Europen Qendrore dhe Lindore ne transformojme sisteme legale ne platformat bashkohore te kompanise dhe proceset per te lejuar produktivitetin joparalel.
S&T Siguron klientet ne produkt dhe industrine e procesit, kompanite e themeluara ose hyresve te rinj ne treg me sherbime konsultimi, manaxhim projekti, integrim sistemi, support operacional, bashke me nje portofol gjithe perfshires per produkte dhe zgjidhje te klasit te pare.

Keto sherbime perfshijne zgjidhje si:

- Manaxhimi I zinxhirit te furnizimit (SCM) per te maksimizuar procesin e outputit perfitimin ne pergjithesi.
- Sherbimet e shtimit te vleres.
- Pershtatje e rregullave
- Menaxhimi i ciklit te jetes se produktit (PLM) per te mundur konkurencen dhe per te rritur piket e korporates duke intgruar proceset biznesit tuaj.
- Menaxhimi i marredhenieve me klientin dhe partneret (CRM, PRM) per te rritur besnikerine e klietitn dhe per te manaxhuar kanalet tuaj te informacionti, per te drejtuar fushata marketingu me sukses dhe per te rritur pasurine e markes tuaj.
- Planifikimi i Burimeve te Kompanise per tu manaxhuar dhe monitorimi i biznesit tuaj, nga blerja dhe lispagesa e brendshme te bashkpunimi global i zinxhirit te furnizimit
- Menaxhimi i Sigurimit dhe Burimeve per rritur eficencen e blerjes dhe cilesine ndersa menaxhon dhe minimizon kostot.
- Integrimi i Procesit dhe aplikimit (EAI) per te optimizuar biznesin tuaj duke lidhur aplikimet, informacionin dhe njerezit me proceset e biznesit dhe sherbimet e web
- Manaxhimi i Infrastruktures dhe performances per te optimizuar efektivitetin e investimeve tuaja.
- Integrimi i Kompanise 

 

Referencat e zgjedhura ne sektorin e prodhimit

Azia (Kina/Japoni)Atotech
Bruker AXS
NEC SCHOTT Components
Puratos Japan
AustriaAgrana Beteiligungs AG
AMAG
Andritz AG
AVL List GmbH
Brenntag
Fritz Egger GmbH
Fischer GmbH
Infineon
Knauf GmbH
Mondi Business Paper Austria AG
OMV AG
Plansee Metall GmbH
Porsche Holding GmbH
Steirerobst AG
Stölzer Oberglas GmbH
Voestalpine AG
Wienerberger AG
Bosnia-HercegovinaMittal Steel Zenica
Bimal d.d Brčko
Meltal d.o.o Sarajevo
Mittal Rudnici Prijedor d.o.o
Pliva pharmaceuticals Sarajevo
BullgariaVidima Ideal
Holcim Bulgaria AD
E.ON IS
EVN
DHL
TNT
KroaciaBelisˇc’e
INA d.d.
LURA
Podravka
Pliva
Republika CekeArvinMeritor
Barum Continental
DENSO Manufacturing Czech
KNORR – BREMSE
MOTOR – JIKOV Goup
IFE CR
IMI PlcNestle Cesko
KBA Grafitec
METAL
nkt cables
Nowaco
Procter & Gamble Rakona
Skoda Auto
STOCK Plzen
TOS Varnsdorf
GjermaniBosch Rexroth
Knorr-Bremse Systeme für Schienenfahrzeuge
HungariInvest Trade
Lura
XEROX Europe
MaqedoniaMakstil AD
Okta AD
Mittal Steel
MoldaviaMoldova Steel Works
PoloniaAlstom
APATOR
Bombardier
Centrostal Bydgoszcz
CNH
Elana
IMI Plc.
Jutrzenka
Kety Group
Kronopol (Swiss Krono Group)
RAFAKO
WSiP
RumaniaA&D Pharma
Mittal Steel
Heidelberg Cement
Holcim
Petrom SA
Schneider Electric
RusiaAvtovaz
British American Tobacco
Cherkisovski meet plant
Danon
Renault
SerbiaDijamant
Jugohemija
Knauf
Metalac
Politika Newspapers & Magazines
Sojaprotein
SllovakiaAlcatel Slovakia
BSH Drives and Pumps
Duropack Turpak Obaly
Embraco Europe
EMBRACO Slovakia
Heineken Slovakia
Hella Slovakia Front-Lighting
Hella Slovakia Innen-Leuchten
Hella Slovakia Signal-Lighting
Hella-Behr Slovakia
Holcim Slovakia
HYDROALUNIUM / SLOVALCO
LEONI Cable Neuburg
LEONI Slowakia
Metsä Tissue / Tento
Mondi Business Paper SCP
Panasonic Electronic Devices Slovakia
Podravka International
Premagas
Rautenbach Slovakia
Rhodia Industrial Yarns
Slovnaft / MOL
WERTHEIM Safes
Whirlpool Slovakia
Yazaki Wiring Technologies Slovakia
ZF Boge Elastmetall Slovakia
ZF SACHS Slovakia
SlloveniaBelinka
Fructal d.d.
Gorenje
Kolektor
Krka d.d.
Radenska
TPV Novo Mesto
Revoz
Lek
Pivovarna Union
Pivovarna Laško
NEK
Viator & Vektor
Hidria
TCG UNITECH Lth-ol d.o.o.
Kovinoplastika Lož
Cinkarna Celje
DZS
Helios
Trimo
Droga Kolinska
ZvicerAMAG
TurqiaArkas
Pfizer Turkey
UkrainaCoca-Cola
Intersplav
South Western Railway
Zarya