Albania

Si një nga furnizuesit më të njohur të ne fushen e IT, S&T AG ka rreth 1,500 dhe eshte nje nga nga lideret te industries ne Europen Qendrore dhe Lindore.

Kompania e listuar ofron nje portofol te madh zgjedhjesh inovative, sherbime profesionale dhe produkte per IT klasit te pare.
LAJME
 • S&T AG Futet ne sektorin e Smart Energy

  S&T AG Futet ne sektorin e Smart Energy

  S&T AG po zgjeron portofosin e tij me zgjidhje ne sektorin e "Smart Energy" dhe me blerjen e ubitonix GmbH futet nje treg ne trritje me potencial te madh per te ardhmen.
 • Raporti Tremujor Q1 2014

  Raporti Tremujor Q1 2014

  Rritje e konsiderueshme te ardhurash ne tremujorin e pare te 2014. Fitimet rriten ne 79.2 million Euro, norma e kapitalit rritet ne 35.7%
 • Analizat e fundit

  Analizat e fundit

  27.03.2014 DZ Bank AG Upside target: 3,60 Rating: Buy 09.05.2014 Hauck & Aufhäuser Upside target: 4,50 Rating: Buy
STUDIME
 • Software platform for ÖBB

  Software platform for ÖBB

  Nje platform progamesh nga S&T siguron qe 4.500 shofer lokomotivash te Federatesh Hekurudhore te Austrise te perditesohen rregullisht me orare dhe informacione kritike per per misionet ne zona me levizje te ngadalta dhe zona ne te cilat ndertohet.
 • Sistem elektronik POS per SPAR

  Sistem elektronik POS per SPAR

  S&T ben te mundur qe sistemi elektronik POS (Point-Of-Sail) ne 800 SPAR supermarket ne Austri te jete I disponueshem dhe I mirembajtur.
 • Zgjidhjet SAP per agrikulturen

  Zgjidhjet SAP per agrikulturen

  Agrostroj Pelhřimov a.s. eshte lider ne prodhimin e paisjeve agrikultorore dhe ka 1,400 punonjes. Ai bazohet ne zgjidhjet e SAP per te optimizuar automatizuar procedurat e tij logjistike te cilat jane implementuar nga S&T

KONTAKTO

S&T Helpdesk
info@snt.al
S&T AG (Zyrat Qendrore)
Tel: +43 (732) 7664-0 kontakt@snt.at
S&T AG (Vjene)
Tel: +43 (1) 367 80 88-0

Sherbime Online

Servicedesk
S&T Shop
S&T Shop